Polarisatie massage

Polarisatie massage wordt ook wel energetische massage genoemd en wordt op de voet gegeven want juist in de voeten worden lichaam en geest weerspiegeld. Behalve lichamelijke en geestelijke ontspanning is deze massage bedoeld om meer in harmonie te komen met jezelf. Het kan je helpen bij je persoonlijke groei en bewustwordingsproces; geeft inzicht in je denken, laat voelen wie jij bent en wat je wilt.

Ieder mens heeft zijn eigen individuele blokkades en dus heeft de massage op iedere persoon een andere uitwerking. De polariteitsmassage voor de voeten biedt je de mogelijkheid om met meer kans op slagen je levensweg in harmonie te vervolgen. Tijdens de behandeling verbind ik punten op de voet met elkaar en pas ik bepaalde grepen toe. De massage wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage.

De energetische massage werkt o.a. met principes en elementen uit de haptonomie, bio-energetica, klassieke massage en magnetisme. De technieken die ik gebruik zijn zachter dan bij andere massage.

“Het doel is: de mens te bevrijden van psychische en lichamelijke blokkeringen om zo de mogelijkheid te scheppen voor een verdere en meer subtiele zelfontplooiing.”
- Wilfried Teschler

Contra indicaties

Er bestaan voor de polariteitsmassage geen contra-indicaties en dus is hij voor iedereen geschikt.

TARIEVEN polarisatie massage

Klant Prijs Tijd
Kinderen t/m 12 jaar € 40   45 min
Volwassenen € 49   60 min

Een groot aantal verzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar of kijk voor informatie hierover op de site van de VNRT (klik op “vergoedingen”). Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig.