Stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage, ook wel acupressuur genoemd. Tijdens de behandeling worden 80 acupressuurpunten gestimuleerd. Dit heeft een ontspannend effect en geeft je vervolgens in een mum van tijd weer nieuwe energie. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Ik geef de massage in een speciaal ontworpen stoel, van hoge kwaliteit. Je kleding kun je gewoon aanhouden. Het is een uitgebreide versie van de klassieke korte stoelmassage. De behandeling omvat de rug, heupen, armen, handen, schouders, nek en hoofd.
 

Contra indicaties

Het is beter geen stoelmassage te ondergaan als je: zwanger bent, of bezig bent zwanger te worden. Voor overige klachten geldt dat als je voor je klachten fysiotherapie kunt ondergaan of ondanks je klachten mag sporten, het ook veilig is om een stoelmassage te ondergaan.

Ik ben TouchPro® Europe licentielid. Om licentielid te kunnen blijven moet ik tweejaarlijks een examen afleggen.

“Ik ben ervan overtuigd dat stoelmassage het meest belangrijke middel zal zijn en zal blijven om te helpen een verandering aan te brengen in onze culturele houding tegenover de noodzaak van aanraking.”
- Rob’n Cappel, oprichter en directeur TouchPro

TARIEVEN stoelmassage

€ 40 per 45 minuten
Je kunt ook contact met mij opnemen als je stoelmassage wilt inzetten voor een eenmalige evenement. De prijs is afhankelijk van de opdracht.

Verzekeraars kunnen de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden, vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig.