AANVULLINGEN

Indiase hoofdmassage

Deze hoofdmassage kun je vooraf laten gaan aan een reflexbehandeling als je veel last hebt van spanningshoofdpijn. Indiase hoofdmassage (ook wel champissage) is een effectieve manier om spanningen in nek en hoofd te verlichten. Als je dat wilt gebruik ik tijdens het masseren van de hoofdhuid speciale etherische olie.

Stoelmassage

Deze stoelmassage kun je vooraf laten gaan aan een reflexbehandeling. Mijn opleiding deed ik bij TouchPro ® Europe. Stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage (acupressuur). Tijdens de behandeling hou je je kleding aan en worden 80 acupressuurpunten gestimuleerd op rug, armen, schouders, nek en hoofd. Dit heeft een ontspannend effect en geeft je vervolgens in een mum van tijd weer nieuwe energie.

Polarisatie massage

Behalve voor lichamelijke en geestelijke ontspanning is deze massage bedoelt om meer in harmonie te komen met jezelf. Soms zit je vast in bepaalde patronen die onrust veroorzaken. Het kan je helpen bij je persoonlijke groei en bewustwordingsproces, het geeft je meer inzicht in jezelf, in wie jij bent en wat je wilt.

Metamorfose massage

Deze zachte massage op voeten, handen en hoofd gaat over de metamorfose, de verandering. Ben je aan het piekeren over iets? Of sta je op het punt een belangrijke beslissing te nemen? Zit je in een scheiding, een verhuizing of ben je ziek en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Als je voor een verandering in je leven staat kan metamorfosemassage je helpen hiermee om te gaan.

Aromatherapie

Een onderdeel van de behandeling is het gebruik van etherische oliën. Ik kies nauwkeurig een olie uit die precies bij jou past en voeg deze toe aan de massageolie. Dit levert een geurige, positieve bijdrage aan de behandeling.

Moxa

Tijdens de reflexbehandeling kunnen we ervoor kiezen om moxa toe te passen. Het wordt vaak gebruikt bij acupunctuur en oosterse massage voor een extra verwarmend effect. Moxa komt in de vorm van een stick die op de reflexzone warmte uitstraalt die erg aangenaam is en absoluut niet pijnlijk.

Wat ben jij goed Paula, je masseert met zoveel liefde, met heel je hart. Dat voel ik echt. Farah Faezie
Stel een vraag...