PAULA

Ik heb de 4 jarige beroepsopleiding reflexzonetherapie aan de Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen (HAN) afgerond.

Naast het vak reflexzone therapie was er ook onderwijs in Chinese geneeskunde, filosofie, omgangskunde, aromatherapie en voedingsleer.
In 2017 heb ik de opleiding HBO-Medische Basiskennis bij een CPION & SNRO erkende opleiding gedaan.
Inmiddels heb ik een goedlopende praktijk waar ik met heel veel plezier in werk.

Ik ben lid van de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Deze beroepsvereniging garandeert dat haar leden gekwalificeerde therapeuten zijn die zich houden aan bepaalde regels en gedragscodes op het gebied van de privacy, persoonlijke integriteit en hygiëne. Jaarlijks volg ik diverse cursussen en bijscholingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Naast het werk in mijn praktijk werk ik als verpleegkundige-i.o. in het Meander Medisch Centrum.

Paula is een fijn persoon die goed aanvoelde wat ik nodig had. Zeker een aanrader! Flory Smit

Voordat ik mijn praktijk startte heb ik HBO-Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Zwolle afgerond. Ik heb onder andere gewerkt bij Medisch Kinderdagverblijven, Bartimeus Zeist, en de GGZ (Zon & Schild). Na een paar jaar ben ik in Zuid Afrika gaan wonen, leerde de taal spreken en ben er getrouwd. We kregen samen twee lieve dochters en in 2001 zijn we in Amersfoort komen wonen. Van mijn klanten hoor ik vaak dat ik met liefde en aandacht mijn werk doe. Om zelf in balans te blijven loop ik een paar keer per week een rondje hard. Vaak neem ik de hond dan mee om lekker te rennen.

Volg mij op Facebook